Microsoft Management Summit 2012 – Istanbul

% Duyurular Yorum Ekle

8 Mayıs Salı günü İstanbul Swissotel Bosphorus’ta gerçekleşecek Microsoft Yönetim Zirvesi 2012’de Türkiye’nin en önemli BT profesyonelleri sektörün öncüleriyle bir araya geliyor.

Nisan ayında ilki Las Vegas’da düzenlenen ve en çok talep gören etkinliklerden biri olan MMS, Las Vegas etkinliğini takiben dünyada sadece sayılı ülkede yapılıyor.

İstanbul’da yapılacak bu etkinlikte;

  • System Center 2012
  • Windows Server 2012
  • Windows Azure hakkında en güncel bilgiler ve haberler Türkiye’de ilk defa sizlerle paylaşılacak.

Açılış konuşmasının ardından, 2 paralel salonda Microsoft’un en yeni çözümleri, sponsor sunumları ve müşteri hikayeleriyle sektördeki en yeni ve en güncel çözümler hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Etkinlikle ilgili bilgi almak ve kayıt olmak için http://www.mms2012istanbul.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: http://blog.microsoft.com.tr/microsoft-management-summit.html

2 Responses to “Microsoft Management Summit 2012 – Istanbul”

  1. Süleyman Says:

    Serhat Bey merhaba, Hyper-V R2 ve Hyper-V v3 kullanarak farklı sunucu donanımlarının (CPU’lar intel olmak şartıyla) cluster ve live migration için kullanılabilmesi mümkün mü, bunlardan hangisi bu konularda daha esnek. Teşekkür ederim.

  2. Serhat AKINCI Says:

    Süleyman bey,

    Her iki Hyper-V sürümü de “Processor Compatability Mode” destekliyor. Bu özellik sayesinde aynı vendor’ın ürünü olmak şartı ile farklı cpu modellerini Hyper-V Cluster yapılarınızda kullanabilir, problemsiz bir şekilde Live Migration ve diğer yüksek erişilebilirlik özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Hyper-V v3 yani henüz beta aşamasında olan Windows Server 2012 Hyper-V çok daha esnek ve yetenekli bir hypervisor ve Processor Compatability Mode dışında birçok yeni özelliğe de sahip.

Yorum Ekle

Wordpress - License / GPLv2
Entries RSS Comments RSS Log in